< Frank Bruin Nederlands Kampioen Biertappen 2018
01.11.2018

Word Vriend van de Tapwedstrijden

Ben je fanatiek tapper, bierliefhebber, tap-o-fiel, heb je passie voor bier(tappen), draag je de Stichting Tapwedstrijden.nl een warm hart toe en wil je ons ondersteunen bij het organiseren van Het NK biertappen? Word dan Vriend van de Tapwedstrijden.

Ben jij een Vriend van de Tapwedstrijden?

Ben je fanatiek tapper, bierliefhebber, tap-o-fiel, heb je passie voor bier(tappen), draag je de Stichting Tapwedstrijden.nl een warm hart toe en wil je ons ondersteunen bij het organiseren van Het NK biertappen? Word dan Vriend van de Tapwedstrijden.

 

Wat krijg je?

Plaquette

Je ontvangt het gewilde plaquette waarmee je kan laten zien dat je een èchte Vriend van de Tapwedstrijden bent. Schitterend om op te hangen in je bedrijf om trots te laten zien dat je betrokken bent bij het goed tappen van bier. 

Beleef het NK biertappen als VIP

Elke Vriend van de Tapwedstrijden krijgt toegang voor 2 personen tot de Vipruimte op het NK biertappen op de HORECAVA, waarbij je aan het podium onder het genot van onze hospitality kunt genieten van de tapkunsten van de finalisten en natuurlijk heerlijk kunt netwerken kletsen met onze partners, ambassadeurs, deelnemers en andere Vrienden van de Tapwedstrijden. Daarbovenop bent u ook VIP-gast van de Horecava wat betekent dat u gratis kunt parkeren in de garage van de RAI tijdens de gehele HORECAVA en  gratis toegang tot de HORECAVA heeft.

U bent daarnaast als Vriend van de Tapwedstrijden van harte welkom op onze regiowedstrijden!

Uitstraling

En natuurlijk verzorgen wij de uitstraling van uw naam samen met die van al onze Vrienden op het vriendenbord tijdens onze wedstrijden en op onze site.

 

Wat kost het?

Voor € 250 per jaar excl. BTW bent u vriend van de Tapwedstrijden.nl

       MELD JE AAN VIA DEZE LINK

 

Stichting Tapwedstrijden   -   info@tapwedstrijden.nl   -   www.tapwedstrijden.nl

 

Voorwaarden

Aanmelden Vriend van de Tapwedstrijden voor 1 december en betaling voor 15 december. Lidmaatschap geldt voor het gehele volgende kalenderjaar. Na de regiowedstrijd van Rotterdam op 6 november zijn de 'vroegboekers' uitgenodigd voor de eerste 'Vriendenclub Afterparty'. Aan het lidmaatschap van de 'Vriend van Tapwedstrijden' kunnen geen rechten worden ontleend.

 


LIVE SCORES KLIK HIER

Tijdens de regiovoorrondes en diverse afdelingswedstrijden is het mogelijk om LIVE de scores te volgen. Bij nieuwe scores gewoon de pagina even vernieuwen. Je kan kiezen om de deelnemers te zien in alfabetische volgorde, tapvolgorde of op basis van de scores (ranking)


BESTUUR

Erwin Storm(voorzitter)
Vincent van de Wardt (penningmeester)
Eric de Kock (secretaris)
Joris van Berkel (marketing & communicatie)
Gerrit Verweij (bestuurder)
Ruud Vismans (bestuurder)