* 18+ om mee te doen

Door te klikken op "schrijf je in" ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze spelvoorwaarden, inclusief ons cookie beleid..

Als je al een tapwedstrijden account hebt, log dan hier in.

Seizoen 2018-2019

Downloads:

Wedstrijdregelement

Ondersteuningspakket

Privacy statement

Ons Privacy statement kunt u vinden onderaan onze webpagina door op 'disclaimer & privacy statement' te klikken

Wedstrijdorganisatie

Wedstrijdorganisatoren zijn horecaondernemers die of gezamenlijk of individueel een tapwedstrijd organiseren. Alle voorwedstrijden zijn ‘open’ wedstrijden, wat wil zeggen dat iedereen die werkzaam is in de horeca en 18 jaar of ouder is deel mag nemen. Ook mag een wedstrijdorganisator geld in rekening brengen bij deelnemers om deel te kunnen nemen. Dit bedrag  moet wel op onze website aangegeven worden.

Deelnemers mogen zowel aan een voorronde als aan een door de Stichting georganiseerde regiowedstrijd deelnemen. Zo kunnen deelnemers in de herkansing en zitten de regiowedstrijden de lokale wedstrijden niet in de weg maar kunnen ze elkaar versterken.

In het document onderaan deze tekst staat precies omschreven waar de wedstrijdorganisator verantwoordelijk voor is, en hoe de Stichting Tapwedstrijden.nl de organisator ondersteunt. NIEUW is de toewijzing van een ambassadeur aan elke tapwedstrijd die de organisator ondersteunt in het voortraject en tijdens de wedstrijd. De ambassadeur zorgt ook voor evaluatie van de wedstrijd naar het bestuur.

DOWNLOAD HIER HET DOCUMENT WAARIN EXACT STAAT WAT VAN U ALS ORGANISATOR WORDT VERWACHT EN HOE WIJ U ONDERSTEUNEN

LIVE SCORES KLIK HIER

Tijdens de regiovoorrondes en diverse afdelingswedstrijden is het mogelijk om LIVE de scores te volgen. Bij nieuwe scores gewoon de pagina even vernieuwen. Je kan kiezen om de deelnemers te zien in alfabetische volgorde, tapvolgorde of op basis van de scores (ranking)


BESTUUR

Erwin Storm(voorzitter)
Vincent van de Wardt (penningmeester)
Eric de Kock (secretaris)
Joris van Berkel (marketing & communicatie)
Gerrit Verweij (bestuurder)
Ruud Vismans (bestuurder)